Това заяви пред bTV бившият зам.-външен министър Милен Керемедчиев.  Според него

...
Това заяви пред bTV бившият зам.-външен министър Милен Керемедчиев.  Според него
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев за атаките на “Хамас”: Това беше израелският 11 септември

Това съобщи пред bTV някогашният зам.-външен министър Милен Керемедчиев. 

 

Според него Иран стоят зад офанзивата на “Хамас ” в Израел, тъй като този вид ракети са точно иранско произвеждане. По думите му офанзивата е била добре планувана.

 

“Със сигурност в организацията вземат участие и инструктори от иранската армия, които са едни от главните уредници на тези събития “, сподели някогашният зам.-външен министър.

 

По думите му “Хамас “ не са употребявали компютри или телефони, а са употребявали бележки и от уста на уста, с цел да не бъдат засечени. Според него това била заплахата на офанзивата.

Керемедчиев счита, че доста евентуално е “Хизбула ” да се включи във войната.

 

“Хизбула “, която е в Ливан поддържа „ Хамас “. Те също имат ракети от Иран и не е ясно дали няма да атакуван Израел от север ”, счита Керемедчиев.

“Този спор е трупано с години напрежение, което ескалира, тъй като линията Газа е откъсната от палестино-израелските диалози. В Запения бряг се договаря непрекъснато. Ивицата Газа е закъснение от света. Живеят в мизерия и бедност “, уточни Керемедчиев.

 

“За да може Израел да разчисти своята територия, би трябвало да ревизира къща по къща и стая по стая “, уточни той.

 

По думите му сега, в който Израел направи нахлуване с тежка техника ще се оформи бежанска вълна, която може да доближи до един милион.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР